Afslanktoestellen & Figuurcorrectie

Afslanktoestellen

Onze drie hoogtechnologische afslanktoestellen zorgen voor een slank en fit lichaam. Ook het welzijn van je huid krijgt de nodige aandacht. Je beleeft het ultieme ontspannende me-time-moment, terwijl je ook nog eens aan jouw figuur werkt.

Kortom: niet enkel afslanken staat centraal, maar ook huidversteviging, anti-cellulitis en de juiste energiebalans.


 

Pura

De hoogtechnologische Pura is een toestel voor figuurcorrectie en huidversteviging. Zo biedt het toestel jou:

 

  • Infraroodstralen voor een goede vetverbranding
  • Ultrasonen voor cellulitis verbrijzeling
  • Elektrostimulatie voor spierversteviging
  • Lymfedrainage voor afvoer van vocht en afvalstoffen
  • Licht- en kleurimpulsen voor energiestimulatie

 

Je kan – naar eigen voorkeur – één of twee keer per week gedurende 40 minuten genieten van deze ontspannende behandeling. De Pura versnelt je stofwisseling, voert overtollig vocht en afvalstoffen af en geeft relaxatie en energiestimulatie over heel het lichaam.


Maxuvite

Het Maxuvite-afslankconcept is nieuw en exclusief in België. Het toestel maakt plaatselijk afslanken en figuurcorrectie mogelijk. Je bent zeker van spectaculaire resultaten op de plaatsen waar jij het wilt. Een speciaal programma voor de armen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Het toestel breekt de vetdepots af. Ook verwijdert het met diepe massages en contracties gifstoffen en overtollig vocht. Door deze behandeling bekom je bovendien spierversteviging, wat de vetverbranding zeer effectief maakt.

Je kan – naar eigen voorkeur – één of twee keer per week gedurende 60 minuten genieten van deze ontspannende behandeling. De eenmalige aankoop van een microvibshort (39 euro) is vereist. De Maxuvite is een gezond en verantwoord alternatief voor een liposuctie.


 

Maxuvite-programma in privéwarmtecabine

Onder individuele begeleiding voer je in een warmtecabine enkele spierverstevigende en figuur-corrigerende sportoefeningen uit op de Maxuvite-kantelplaat.

De behandeling is volledig afgesteld op jouw eigen behoeften en wensen voor een optimaal resultaat. Een sportsessie duurt 30 tot 60 minuten, naargelang het gewenste resultaat.


 

Vrijblijvende en gratis figuuranalyse

Heb je interesse in een behandeling met één van onze hoogtechnologische afslanktoestellen? Dan beginnen we met het maken van een gratis en vrijblijvende figuuranalyse.

Maak nu je afspraak bij Babor Beautyworld. Je kan hieronder online reserveren. Heb je nog bijkomende vragen? Twijfel dan niet om ons rechtstreeks te contacteren of eens binnen te springen. We geven je graag het nodige advies.


 

Onze tijdelijke promotie

Maak eenvoudig een afspraak


Openingsuren

ma- zon- feestdagen geslotenMAAK EEN AFSPRAAK

Dinsdag

9u tot 18u

Woensdag

9u tot 18u

Donderdag

9u tot 18u

Vrijdag

9u tot 18u

Zaterdag

9u tot 16u

Vind ons

Babor Beautyworld
Turnhoutsebaan 244a
2970 Schilde
Belgium

T: 03 384 13 31

Blijf op de hoogte

Krijg leuk beautynieuws en tips in je inbox