Pedicure

Ontspannende totaalverzorging

Een medische pedicure bij Babor Beautyworld is een totaalverzorging van voeten en teennagels. Onze schoonheidsspecialisten verzorgen ze tot in de puntjes. En dat verdienen je voeten, want ze krijgen overdag heel wat te verduren.

Bovendien kan je de penicure  tegelijkertijd met een manicure en gelaatsverzorging  laten uitvoeren. Ideaal voor wie kostbare tijd wil winnen.


 

Wat houdt een pedicure precies in?

Een grondige pedicure van je voeten helpt om ziektes rond de nagels te voorkomen. We beginnen met jouw nagels te knippen en te vijlen, zodat ze in vorm komen. Daarna weken we ze met een ontsmettend en reinigend product. Vervolgens frezen en verzorgen we de teennagels. Ook verwijderen we de velletjes en eelt. Als afsluiter peelen en masseren we de voeten.


Maak je look af met gelakte nagels of gellish

Wil je jouw voeten helemaal doen schitteren? Dan kan je voor €15 gaan voor gelakte nagels  met één van onze mooie Babor-nagellakkleuren.

Ook brengen we gellish  aan, een nagellak die op de eigen nagel verhard. Zo loop je wekenlang rond met netjes gekuiste, schitterende nagels. Het aanbrengen van de gellish kost zo’n €45 euro.


Maak nu jouw afspraak

Wij jij je voeten eens lekker laten verwennen? Voor €40 kan je van een pedicure. Ook lakken onze schoonheidsspecialisten graag vakkundig jouw nagels. Of brengen we gellish aan.

Maak nu je afspraak bij Babor Beautyworld. Je kan hieronder online reserveren. Heb je nog bijkomende vragen? Twijfel dan niet om ons rechtstreeks te contacteren of eens binnen te springen. We geven je graag het nodige advies.

€40


Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u uzelf een verwenmomentje gunnen bij Babor? Maak dan een reservatie bij onze schoonheidsspecialisten.

Maak een reservatie

Best Sellers

  • Grand Cru14 ml
  • Skinovage PX Perfect Combination50 ml
  • HSR50 ml
  • Reversive50 ml
  • AC Repair After Sun14ml
  • Ultimate forming body cream200 ml

Openingsuren

ma- zon- feestdagen geslotenMAAK EEN AFSPRAAK

Dinsdag

9u tot 18u

Woensdag

9u tot 18u

Donderdag

9u tot 18u

Vrijdag

9u tot 18u

Zaterdag

9u tot 16u

Vind ons

Babor Beautyworld
Turnhoutsebaan 244a
2970 Schilde
Belgium

T: 03 384 13 31

Blijf op de hoogte

Krijg leuk beautynieuws en tips in je inbox