Manicure

Ontspannende totaalverzorging

Een manicure bij Babor Beautyworld is een totaalverzorging van handen en nagels. Bij ons zit je zeer ontspannen in een behandelstoel, terwijl onze schoonheidsspecialiste jou in de watten legt. Samen overlopen we wat jouw nagels nodig hebben voor het gewenste resultaat.

Bovendien kan je de manicure tegelijkertijd met een pedicure en gelaatsverzorging laten uitvoeren. Ideaal voor wie kostbare tijd wil winnen.


 

Wat houdt een manicure precies in?

We beginnen met het in vorm zetten van jouw nagels  door ze te knippen en te vijlen. Daarna geven we je handen een peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens geniet je volop van een handenmassage met een diep voedende crème.

Nadien plaatsen we jouw handen in een verzorgingsbadje, verzorgen we de nagelriemen en verwijderen we velletjes. Tenslotte brengen we versteviging op nagel aan.


Maak je look af met gelakte nagels of gellish

Wil je jouw handen helemaal doen schitteren? Dan kan je voor €15 gaan voor gelakte nagels met één van onze mooie Babor-nagellakkleuren.

Ook brengen we gellish  aan, een nagellak die op de eigen nagel verhard. Zo loop je wekenlang rond met netjes gekuiste, schitterende nagels. Het aanbrengen van de gellish kost zo’n €45 euro.


Maak nu jouw afspraak

Wij je handen eens lekker laten verwennen? Voor €30 kan je genieten van een manicure. Ook lakken onze schoonheidsspecialisten graag vakkundig jouw nagels. Of brengen we gellish aan.

Maak nu je afspraak bij Babor Beautyworld. Je kan hieronder online reserveren. Heb je nog bijkomende vragen? Twijfel dan niet om ons rechtstreeks te contacteren of eens binnen te springen. We geven je graag het nodige advies.

€30


Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u uzelf een verwenmomentje gunnen bij Babor? Maak dan een reservatie bij onze schoonheidsspecialisten.

Maak een reservatie

Best Sellers

  • Grand Cru14 ml
  • Skinovage PX Perfect Combination50 ml
  • HSR50 ml
  • Reversive50 ml
  • AC Repair After Sun14ml
  • Ultimate forming body cream200 ml

Openingsuren

ma- zon- feestdagen geslotenMAAK EEN AFSPRAAK

Dinsdag

9u tot 18u

Woensdag

9u tot 18u

Donderdag

9u tot 18u

Vrijdag

9u tot 18u

Zaterdag

9u tot 16u

Vind ons

Babor Beautyworld
Turnhoutsebaan 244a
2970 Schilde
Belgium

T: 03 384 13 31

Blijf op de hoogte

Krijg leuk beautynieuws en tips in je inbox