Make-up

Laat je vakkundig maquilleren door onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten met onze BABOR-age-ID-make-uplijn. Ideaal voor een feestje, communie, trouwfeest of ander event.

  • Naturel dag make-up €40
  • Feest make-up met eyeliner €50
  • Feest make-up met smokey eyes €65

 

Permanente make-up

Dankzij permanente make-up zie je er altijd mooi uit. Je make-up blijft immers onder alle omstandigheden zitten en loopt nooit uit. Ook is het de ideale oplossing voor wie allergisch is aan gewone make-up.

 

Brow art

Een perfecte wenkbrauw kan voor iedereen! Epileren is een must om ze in model te houden, maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden voor je wenkbrauwen. Denk maar aan microblading of henna brows.

Microblading is een uiterst fijne 3D-hairstroke-techniek. Door middel van een manuele pen met micronaalden tekenen we fijne haartjes op je huid.

De nieuwkomer op het vlak van de kleuring van wenkbrauwen is henna brows. We kleuren niet enkel de haartjes, maar ook de huid. Zo bekomen we een zichtbaarheid tot wel twee weken.


Eyedesign

Met deze techniek zetten we een ultrastrakke eyeliner om de wimpers te intensifiëren of te zorgen voor een op maat gemaakte ‘wing’. Ook voor mannen is deze behandeling geschikt en dan spreken we over een guyliner.


Lash lifting

Lash lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. We liften jouw wimpers met siliconen pads. Dankzij deze pads kunnen we alle wimperhaartjes behandelen.

Lash lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de lash lifting-techniek verlengen we de wimpers optisch. Zo bekom jij een sprekende blik. In combinatie met wimperkleuring heb je geen mascara of wimperkleurtang meer nodig.


Maak nu jouw afspraak

Boek nu je afspraak bij Babor Beautyworld. Je kan hieronder online reserveren. Heb je nog bijkomende vragen? Twijfel dan niet om ons rechtstreeks te contacteren of eens binnen te springen. We geven je graag het nodige advies.


 

Medische pigmentatie

 

Areola of tepelhofcorrectie

Bij vrouwen en mannen die een borstreconstructie hebben ondergaan, is het tepelhof vaak beschadigd. Zo is de tepel mogelijk volledig weggenomen of het litteken is duidelijk zichtbaar. In dat geval biedt een medische tatoeage een oplossing.

 

3D-areola’s

Babor Beautyworld beschikt over een dankbare en prachtige techniek om 3D-areola’s geheel of gedeeltelijk weer op te bouwen.

Voor het inkleuren van de littekens maken we gebruik van dermopigmentatie oftewel permanente make-up. Ook kan je bij ons terecht voor het volledig hertekenen van de tepel.


Maak nu jouw afspraak

Lijd je onder de beschadiging van je tepels na bijvoorbeeld een borstreconstructie? We begrijpen dat het een gevoelige kwestie is. Bij ons kan je dan ook in alle vertrouwen en sereniteit terecht.

Boek nu je afspraak bij Babor Beautyworld. Je kan hieronder online reserveren. Heb je nog bijkomende vragen? Twijfel dan niet om ons rechtstreeks te contacteren of eens binnen te springen. We geven je graag het nodige advies.


Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u uzelf een verwenmomentje gunnen bij Babor? Maak dan een reservatie bij onze schoonheidsspecialisten.

Maak een reservatie

Best Sellers

  • Grand Cru14 ml
  • Skinovage PX Perfect Combination50 ml
  • HSR50 ml
  • Reversive50 ml
  • AC Repair After Sun14ml
  • Ultimate forming body cream200 ml

Openingsuren

ma- zon- feestdagen geslotenMAAK EEN AFSPRAAK

Dinsdag

9u tot 18u

Woensdag

9u tot 18u

Donderdag

9u tot 18u

Vrijdag

9u tot 18u

Zaterdag

9u tot 16u

Vind ons

Babor Beautyworld
Turnhoutsebaan 244a
2970 Schilde
Belgium

T: 03 384 13 31

Blijf op de hoogte

Krijg leuk beautynieuws en tips in je inbox