Decolleté

Eerste tekenen van ouderdom

Bij schoonheidsbehandelingen gaat de aandacht meestal naar het gezicht, waardoor de hals en decolleté weleens worden vergeten. Het zijn nochtans de eerste blikvangers bij het verouderingsproces.

Bij Babor Beautyworld krijgen de hals en de decolleté wél de nodige professionele aandacht. Deze plekken zijn dan ook de sleutel om een jonge en levendige look  te behouden. Zo werken we met een crème in op de rimpels. Ook kan je bij ons een antirimpel-bh bekomen.


 

Antirimpelcrème

Wij hebben een spectaculaire crème specifiek voor deze zone. Met Babor Firming Neck & Decolleté Cream kunnen we de rimpels verminderen en voorkomen. De huid ziet er zichtbaar glad en jeugdig fris uit.

Zoete amandelextract, maritiem collageen en Q10 vullen de huid op, reduceren de rimpeldiepte en maken de hals glad. Alpine-stamcellen beschermen bovendien tegen vroegtijdige huidveroudering  en verhogen de huidvochtigheid.


Antirimpel-bh

Voor een verbluffend resultaat al van dag één combineren we de crème met de veelbesproken antirimpel-bh van LaDecollette. Het is ons ultieme beauty-geheim om rimpelvorming op het decolleté tegen te gaan. We doen de rimpels zelfs helemaal verdwijnen.

Ook is de bh ideaal voor meer slaapcomfort bij grotere cupmaten of pijnlijke borsten. De werking van de bh is bovendien wetenschappelijk onderbouwd en getest.


Maak nu jouw afspraak

Wil jij het verouderingsproces in de hals en het decolleté tegengaan? Boek dan nu je afspraak bij Babor Beautyworld. Je kan hieronder online reserveren.

Heb je nog bijkomende vragen? Twijfel dan niet om ons rechtstreeks te contacteren of eens binnen te springen. We geven je graag het nodige advies.


Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u uzelf een verwenmomentje gunnen bij Babor? Maak dan een reservatie bij onze schoonheidsspecialisten.

Maak een reservatie

Best Sellers

  • Grand Cru14 ml
  • Skinovage PX Perfect Combination50 ml
  • HSR50 ml
  • Reversive50 ml
  • AC Repair After Sun14ml
  • Ultimate forming body cream200 ml

Openingsuren

ma- zon- feestdagen geslotenMAAK EEN AFSPRAAK

Dinsdag

9u tot 18u

Woensdag

9u tot 18u

Donderdag

9u tot 18u

Vrijdag

9u tot 18u

Zaterdag

9u tot 16u

Vind ons

Babor Beautyworld
Turnhoutsebaan 244a
2970 Schilde
Belgium

T: 03 384 13 31

Blijf op de hoogte

Krijg leuk beautynieuws en tips in je inbox